Pages

Turkcell Online İşlem

Turkcell'in online işlem ekranlarında bugün sabah yaşanan teknik sorun üzerine gözüme takılan bir kaç sorunu yazmak istedim.

Üçüncü sınıf internet sayfaların girişinde bile artık kullanılmayan captcha'nın neden ısrarla kullanılmakta olduğunu pek anlayamadım. Captcha konusunda bir araştırma.(http://mz.cm/WtgaX)
Ayrıca ekranda yer alan yadım ikonlarını gören oldu mu bilmiyorum ama üzerine geldiğinizde açılan uyarı mesajının zaten ekranda yazdığını ve gereksiz olduğunu hemen anlayabiliyorsunuz.


                                                                                                       Bilgilerinizden bir tanesini hatalı girdiğinizde açılan ekranda, okuma alışkanlığının düşük,  gördüğü her butona tıklama eğilimli kullanıcalara buton koymaz düz yazı ile "Yeniden deneyin" derseniz linkin üzerine tıklamaz, bu ekranı kapatıp yeniden giriş yapmayı tercih edecektir. Bunun yerine bir "GERİ"  butonu koymanız kullanıcıyı tek tıkla bir önceki ekrana geri kazanmış olursunuz.





Güncelleme: 15.05.2012 Turkcell sayfa tasarımında değişiklik yaparak olması gereken login sayfasını müşterilerinin hizmetine sunmuştur. Yeni tasarımda katkım olduysa ne mutlu. :)








DEVAMI.. >>
Yandex.Metrica